Nogomet
Nogomet

Drogba BBC-u otkrio planove: Razočarao je mnoge

Mnogo se ovog ljeta pričalo o mogućem brzom povratku Didiera Drogbe, sjajnog nogometaša iz Obale Bjelokosti, u neki od europskih klubova...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Drogba je nakon osvajanja Lige prvaka s Chelseajeom (pogodak u finalu protiv Bayerna, kao i pogodak pri posljednjem izvedenom penalu), otišao u kinesku avanturu. Potpisao je ugovor s Shangai Shenhuom, a priču o povratku je potaknula i negativna financijska situacija tog kineskog kluba.

Nakon što su opipavali puls kineskog kluba u potjeru za Drogbom su krenuli mnogo. Pisalo se dosta o interesu Juventusa, mnogi premierligaši su također bili spremni izdvojiti novce za ovog 34-godišnjaka, a kao posljednji interesent se spominjao Arsenal.

U razgovoru za BBC ovog tjedna Drogba je opovrgnuo povratak, te je direktno poentirao:

''Stvarno ne pomišljam na povratak u Europu. Nisam u Kinu došao samo zato da bi nakon nekoliko mjeseci svemu tome okrenuo leđa'', rekao je Drogba i dodao:

''U najmanju ruku ću u Kini ostati još dvije i pol godine, odnosno, do kraja ugovora koji je valjani. Nemam nikakvog razloga odlaziti odavde'', ponovio je Bjelokoščanin. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Više o