Nogomet
Nogomet

Dani Alves odlazi iz Barcelone?

Alves zahtjeva izmjenu ugovora i plaću 'top playera', na razini Inieste ili Xavia. Klub ga želi zadržati i spreman je izići mu u susret , no neće raditi ludosti, istakao je Rosell, jedan od vodećih ljudi u Barceloni.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Blaugrane ne namjeravaju pristati na sve uvjete igrača koji je u njihov klub stigao iz Seville, 2008. godine za 32 milijuna eura i sve je izvjesnije da je 'ljubavna priča' Alvesa i katalonaca gotova.

Alves je očito nezadovoljan svojim statusom u Barceloni, ali čini se kako ga na Camp Nou ipak ne smatraju nezamjenjivim. Barcelona ne želi ipak izgubiti Alvesa bez odštete. U lipnju će se branič, jedan od najjačih na svijetu, ipak nači na tržištu. Za njega su već pokazali interes Manchester City i Chelsea, a posljednjih mjeseci svoje zanimanje ne skrivaju ni Milan ni Juventus.

„Nadam se da će ostati s nama“, komentirao je situaciju svog suigrača Andres Iniesta. „Najbolji je na svojoj poziciji i sigurno najbolje pojačanje u povijesti kluba“ , pokazao je koliko cijeni Brazilca Iniesta.

Sudbina španjolskog reprezentativca u redovima Barcelone pak nije upitna. Igrač je i sam istakao kako želi karijeru završitit upravo s blau-granama.

"Želim dostići 500-tu utkamicu u dresu Barce, kao Xavi i Puyol“ , rekao je Iniesta koji je za sada prikupio 300 nastupa za katalonjce.“ Za mene bi bio san završiti karijeru ovdje“,zaključio je Iniesta, jedan od simbola Barcelone Guardioline ere.