Nogomet
Nogomet

Bivši hrvatski U-21 reprezentativac zabio strašnu golčinu!

Jedan od najljepših pogodaka prošlog vikenda na europskim nogometnim travnjacima postigao je bivši mladi hrvatski reprezentativac Darko Bodul...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Sturm je u 29. kolu austrijske Bundeslige slavio u gostima kod Mattersburga s 2-0, a Bodul se najprije istaknuo asistencijom za Rubina Okotieja, a onda u šestoj minuti drugog poluvremena i pravom majstorijom. Iskosa je s desne strane pogodio u neobranjivoj putanji suprotni kut domaćeg vratara. Bio mu je to deseti ovosezonski pogodak u prvenstvu koji ga je doveo na drugo mjesto ljestvice strijelaca.

''Napokon smo pobijedili u gostima. Kod svoga sam pogotka imao pomoć vjetra što je bilo dobro jer je lopta završila u golu. Drago mi je da smo uspjeli iskoristiti svoje prilike, a i sreća je bila na našoj strani. Trenirali smo dobro prošli tjedan i u nedjelju smo pokazali svoju snagu. Sada nam slijedi Salzburg i nadam se da možemo osvojiti nova tri boda'', rekao je nakon utakmice Bodul čija se momčad nalazi na petom mjestu prvenstvene ljestvice s osam bodova manje od vodećeg Salzburga. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Više o