Nogomet
Nogomet

Bayern napokon iz Cityja doveo veliku želju Juppa Heynckesa

Njemački reprezentativac Jerome Boateng (22) od nadolazeće će sezone biti član Bayerna, objavio je bavarski klub na svojoj web-stranici...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Bayern je u četvrtak napokon uspio dogovoriti odštetu s Manchester Cityjem, ali klubovi su odlučili da njezinu visinu neće iznositi u javnost.

>> Bayern novo pojačanje našao u trećoj engleskoj ligi!

Poznato je, međutim, da će Boateng potpisati četverogodišnji ugovor s Bayernom čim se vrati iz Los Angelesa gdje se nalazi na turneji s "građanima".

''Pregovori su bili dugi i intenzivni, ali uspjeli smo doći do zadovoljavajućeg rješenja. Sa Jeromeom Boatengom dobivamo igrača koji nam je bio najveća želja za mjesto u obrani'', izjavio je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, dok je sportski direktor Christian Nerlinger dodao:

''Boateng je njemački reprezentativac koji se savršeno uklapa u Bayernovu filozofiju. Ujedno je bio i želja našeg trenera Juppa Heynckesa.''

Boateng je prije Cityja igrao za Herthu i HSV. Za njemačku je reprezentaciju odigrao 13 utakmica. Njegov dvije godine stariji brat Kevin-Prince igra za reprezentaciju Gane, a od prošlog je ljeta član Milana.

Više o