Nogomet
Nogomet

'Badelj je kvalitetan igrač, pojačanje i nogometaš koji će nas unaprijediti'

U 4. kolu nove sezone Bundeslige nogometaši Hamburga su poslije tri poraza prvi puta pobijedili. I to dortmundsku Borussiju, prvaka Njemačke posljednje dvije godine, s 3-2 na domaćem travnjaku...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Oba je pogotka za goste postigao hrvatski nogometaš Ivan Perišić, ali to Kloppovoj momčadi gotovo ništa nije značilo. Skoro da je vredniji bio gol drugog Hrvata, Ive Iličevića, za domaćina koji je na kraju slavio osvajanje tri boda.

Za Iličevića je to bio drugi pogodak u ovoj kalendarskoj 2012. godini, prvi nakon 17. ožujka kada je bio strijelac u porazu protiv Freiburga.

Borussija je bila bolja momčad u tom ogledu, ali je konce domaće igre povezivao sjajni Rafael van der Vaart, Nizozemac koji se vratio u sastav Hamburga ovog ljeta. Upisao je Van der Vaart i dvije asistencije na ovom ogledu.

''Nema govora, bit ćemo još bolji. Iako sam se vratio u ovaj sastav, osjećam se kao da sam na novom početku. Prepun motiva za dobru igru'', rekao je nizozemski veznjak i dodao:

''Ponavljam, mi možemo samo još bolje. Moramo se uigrati i posložiti, jer je momčad nova. Pojačanja? Badelj i Jiraček su kvalitetni igrači, zahvalna pojačanja i nogometaši koji će nas unaprijediti. Isto tako, meni osobno obojica mogu itekako pomoći u igri.'' (TS)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.