Nogomet
Nogomet

VIDEO: Dinamo u Pragu, sutra stiže većina navijača

Dan prije utakmice sezone Dinamova ekspedicija smjestila se u jedan praški hotel, a čini se kako je štrajk taksista i jednosatno kašnjenje uznemirilo igrače Modrih. Čak je i zabranjen pristup novinarima.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Važnost utakmice za Dinamo je neminovna, očito traže koncentraciju. 'Izjava? Ne bih hvala…, ovaj put bio je kratak 'glasnogovornik' svlačionice Mihael Mikić

S druge strane i pred českim prvakom Spartom je utakmica sezone. No kao i u Zagrebu, odaziv domaćih navijača je mizeran. Dan prije utakmice prodano je niti deset tisuća karata. U čemu je razlog?

'Loši rezultati odrazili su se na gledanost', rekao je jedan češki navijač. 

>> VIDEO: Dinamo otputovao u Prag, policija spremna

Nakon što su navijači Sparte razljutili hrvatsku javnost transparentima podrške Mladiću i Karadžiću, naša ekipa na licu je mjesta pronašla i jednu neobičnu naljepnicu pred blagajnom. Neslužbeno nije stav navijača već ju je zalijepio jedan Crnogorac koji je tu radio.

U samom centru Praga teško je naći pravog Čeha, a i kad se nađe obično nogomet nije tema pa je tako jedan Pražanin prozborio nešto o hokeju i Jagru.

Nakon duže potrage naša je ekipa ipak pronašla dva navijača domaćih. Jedan je rekao da će dobiti Sparta, dok je drugi bio pesimističniji i prednost dao Dinamu.

Sutra će najmanje tisuću navijača Dinama okupirati centar Praga. Uz pojačane policijske snage, nadamo se kako ce idilična slika češke prijestolnice ostati netaknuta.

Više o