Ostali sportovi
Ostali sportovi

Protiv Francuza Červar odmara Balića i Metličića

Izbornik Lino Červar u dvoboju Hrvatske protiv Francuske trećeg kola druge faze natjecanja neće koristiti 'staru gardu', Balića i Metličića, no Kauboji će nastupiti u vrlo jakom sastavu.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Kada je Červar najavio da će čuvati najbolje igrače za polufinale, nije nam bilo jasno na koga misli, s obzirom da Hrvatska ima ujednačenu momčad u kojoj svi igraju podjednako dobro. Ipak, neki su se posljednjih 6 godina više istaknuli od ostalih. Naravno, radi se o velikim zvijezdama ekipe: Baliću i Metličiću, koji više nisu toliko mladi i potreban im je odmor. Oni najvjerojatnije neće igrati večeras.

Međutim, protiv Francuza Červar će na teren poslati vrlo jaku momčad, predvođenu jednim od najboljih igrača turnira: Domagojem Duvnjakom. Tu će još biti superpucači Tonči Valčić i Lacković, sjajni golmani Losert i Alilović te uvijek pouzdani Vori. Na krilima koga kod izbornik stavio znamo da će igrati dobro.

Priliku bi također mogli dobiti Kopljar i Josip Valčić, koji se dosad nisu naigrali na ovom turniru.

>> Červar: Mi uvijek igramo na pobjedu

>> Omeyer uoči Hrvatske: Bit će to lijepa utakmica

Hrvatska protiv Francuske večeras u Areni Zagreb možda neće igrati u najjačem sastavu, ali sigurno u dovoljno dobro da izbore osmu pobjedu zaredom i da euforija uoči sam završnice turnira dostigne najvišu moguću razinu.