Ostali sportovi
Ostali sportovi

VIDEO: NBA zvijezda uvjerena da je vidjela NLO!

Manu Ginobili, NBA zvijezda Spursa, uvjeren ja da je ovog mjeseca vidio pravi NLO. Portal TMZ objavio je i video...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nakon što je sa svojim San Antonio Spursima početkom prosinca gostovao u Los Angelesu ljevoruki bek Manu Ginobili zastao je tog 1. prosinca pored autobusa koji ih je čekao kako bi na nebu promatrao čudnu letjelicu.

Cijeli slučaj netko je snimio mobitelom, a na ne baš kvalitetnoj snimci koju je objavio TMZ.com na nebu se zaista vidi obris letjelice za koju je Argentinac Ginobili nešto kasnije na svom Facebook profilu – gdje je objavio video zapis – između ostalog napisao:

“Meni objekt koju sam vidio na nebu nekako liči letjelici X-37B koja je trebala sletjeti u tom području L.A.ja negdje između 3. i 6. prosinca”.

Da pojasnimo, letjelica X-37B – koju je spominjao i Ginobili – vrsta je tzv. bespilotnog space-shuttlea. No, kasnije je procurio podatak kako je spomenuta letjelica sletjela na području L.A.-ja tek 6. prosinca tako da zaista nikome više nije jasno o čemu je bilo riječ tog 1. prosinca kada je Ginobili zastao i nepomično gledao prema nebu.

Nakon svega Ginobili je na svom Facebook profilu napisao kako misli da je vidio NLO. Očito su 'mali zeleni' odlučili posjetiti sunčanu Kaliforniju…

Više o