Ostali sportovi
Ostali sportovi

15 najatraktivnijih sportašica koje ćemo gledati ovog ljeta

Većina je sportskih sezona završila, no ljeto neće biti baš tako pusto…

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Američki portal Guyism napravio je popis atraktivnih sportašica koje bi mogle okupirati naslovnice ovog ljeta. Pogledajte tko su te djevojke…

1. Njemačka ženska nogometna reprezentacija – Annika Doppler, Ivana Rudelic, Julia Simic, Kristina Gessat, Selina Wagner i prijateljice slikale su se za njemačko izdanje Playboya, a uskoro ćemo ih gledati na Svjetskom prvenstvu u lipnju.

2. Bruna Schmitz – Brazilska surferica uveseljavat će fanove na plažama diljem svijeta, a Sports Illustrated ju je već prepoznao i stavio na naslovnice.

3. Marija Kiriljenko – Rusi imaju još jednu atraktivnu tenisačicu imena Marija. Šarapova je dobila ozbiljnu konkurenciju u 26. Igračici svijeta koju ćemo uz njezinu sunarodnjakinju gledati na Wimbledonu i US Openu.

4. Christina Vukicevic – Lijepa Norvežanka je ustvari Ljubica i srpskog je porijekla. U Norvešokoj se digla prašina oko nje kad je ove godine prekinula s dečkom. Atletska sezona je tek ispred nas…

5. Katrina Petroni – Još jedna surferica koja će zamutiti poglede nekom sucu na natjecanjima po svjetskim plažama.

6. Allyson Felix – Američka atletičarka ima dobru sezonu, ove je godine slavila dva puta na 400 metara te jednom na 200 metara na Grand Prix mitingu u New Yorku. Odličan početak sezone za trostruku osvajačicu olimpijske medalje

7. Alex Morgan –Mmlada američka nogometašica izabrana je kao prvi pick ovogodišnjeg drafta, a vidjet ćemo ju na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj ovog mjeseca.

8. Vera Zvonareva – Baš kao i njene sunarodnjakinje Marije, i Vera će osvajati na najvećim teniskim turnirima ovog ljeta. Možda ovaj put dođe i do kraja na Wimbledonu i US Openu.

9. Erica Hosseini – Ova surferica se bavi i manekenstvom, a umalo je dobila ulogu u novom izdanju X-mana. Ipak ćemo ju samo gledati kako jaše valove i kroti modne piste.

10. Marketa Slukova –  Mlada Čehinja ima tek 22 godine, a mnogi se čude otkud Čehinja na plaži. Uskoro će biti među najboljima pa neće biti sličnih komentara.

11. Kelley O’Hara – Još jedna od atraktivnih članica američke nogometne reprezentacije. I u Njemačkoj će očito imati puno navijača kao u Americi.

12. Marija Šarapova – Što reći o Šarapovoj osim da ovakva lista jednostavno ne smije proći bez nje.

13. Beatriz Recari – Španjolska golf senzacija osim izgledom plijeni i dobrom igrom. Nakon što je osvojila svoj prvi LPGA turnir sve će biti lakše…

14. Lolo Jones – Često su ju proglašavali za jednu od najatraktivnijih atletičarki. Ozljeda je usporila odličnu formu iz prošle godine, no zato se često može vidjeti u ulozi modela. Vidjet ćemo kakva će biti nova sezona za Lolo.

15. Rachel Wacholder – Nju pak stalnu ističu kao seksi odbojkašicu na pijesku, ali da, i osam puta je osvajala naslov najbolje tako da...