Ostali sportovi
Ostali sportovi

NBA zvijezda zaljubljena u novu Aliciju Keys!

Prije dvije godine cheerladersica Orlanda Royce Reed rodila je Howardu sina i na kraju su završili na sudu. No, utjehu je našao u atraktivnoj glazbenici lijepog glasa Christine Vest.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Trenutačno najbolji centar NBA lige Dwight Howard, zvijezda Orlando Magica, opet je zaljubljen do ušiju. Njegova nova ljubav zove se Christine Vest i bivša je košarkašica sveučilišta Chico State iz Kalifornije.

No, danas je puno poznatija kao mlada glazbenica (kantautorica). Ima predivan glas i u kombinaciji s gitarom to zvuči više nego dobro, a fizički i po stasu nalikuje popularnoj američkoj pjevačici Aliciji Keys.

Oni koji je poznaju kažu kako je vrlo uporna i da će, bez obzira na popularnost i novac koji ima njen dečko Dwight, sve napraviti da uspije u svijetu glazbe.
Njeni glazbeni uradci na Youtubeu su vrlo popularni i vrlo lako bi se moglo dogoditi da Christine uskoro po popularnosti prestigne svog dečka.

Očito je Howard potisnuo sukob koji ima s atraktivnom Royce Reed, bivšom cheerladersicom Orlando Magica, koja mu je prije dvije godine rodila sina i zbog kojeg su završili na sudu. Naime, nedavno je Howard predao tužbu okružnom sudu u Orange Countyu na Floridi protiv majke svog djeteta jer je u jednom TV showu pričala 'prljavštine' o njemu. Howard je na 72 stranice dugoj tužbi došao do brojke od čak 9,2 milijuna američkih dolara koliko traži od Royce 'zbog štete koju mu je nanijela'.

 

Više o