Ostali sportovi
Ostali sportovi

Kobe Bryant skupljao novac za otpuštene radnike Lakersa

Košarkaši Los Angeles Lakersa prepustili su bonus zarađen za prolazak prvog kruga prošlosezonskog NBA doigravanja dvojici radnika u videoodjelu koje je rukovodstvo otpustilo...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Na tome je, pišu kalifornijski mediji, inzistirao najbolji igrač momčadi Kobe Bryant, dok mu je uspješno sekundirao Luke Walton. Ukupno 65.000$ bonusa tako je završilo na računima Chrisa Bodakena i Patricka O'Keefea, koji su za potrebe stručnog stožera snimali utakmice.

"Kobe je uvijek brinuo o ljudima ispod vlastite razine. Rekao nam je da će pomoći i na kraju je to učinio. On je čovjek koji djeluje, nije da samo govori", rekao je Bodaken, koji je deset proteklih godina radio u odjelu u kojem mu je šef bio O'Keefe, a još 1986. godine počeo je karijeru u Lakersima kao nosač lopti.

LA Lakersi su odbili produljiti ugovore o radu na određeno vrijeme za 20-oro radnika po svršetku prošle sezone. Nema zakona koji bi ih natjerao da ih plaćaju izvan sezone. Kad nova napokon počne, očekuje se da će se svi, budu li i dalje raspoloživi, vratiti na posao.

Više o