Ostali sportovi
Ostali sportovi

Josip Kuže pretrpio moždani udar!

Hrvatski nogometni stručnjak na klupi albanske nogometne reprezentacije Josip Kuže doživio je danas (četvrtak) moždani udar, te je ubrzo potom primljen u Američku bolnicu u Tirani, piše FIFA.com...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Glasnogovornik Albanskog nogometnog saveza Tritan Kokona kaže da je razgovarao s Kužeom, kao i s liječnicima, koji sada utvrđuju da li je bivši trener zagrebačkog Dinama dovoljno snažan da podnese prijevoz do Zagreba.

'Čim njegovo stanje bude stabilno, Kuže će biti prebačen avionom u Zagreb', rekla je Alisa Demollari, glasnogovornica Albanskog ministartsva zdravstva.

Kuže je preuzeo klupu albanske reprezentacije u svibnju prošle godine, te je na toj funkciji naslijedio Ariea Haana. Pod njegovim je vodstvom Albanija odigrala deset službenih utakmica i ostvarila četiri pobjede, četiri remija i dva poraza.

U kvalifikacijski ciklus za Euro 2012. godine Albanija je pod vodstvom hrvatskog trenera startala s pobjedom (nad Luksemburgom 1-0) i remijem (kod Rumunjske 1-1) , te s četiri boda predvodi ljestvicu skupine D.

Više o