Ostali sportovi
Ostali sportovi

Đoković uživa na odmoru po francuskoj rivijeri i zahvaljuje se fanu iz Kine

Na svom Twitter profilu svjetski broj jedan objavio je najnovije fotografije…

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković ponovno je,za vrijeme godišnjeg odmora po francuskoj rivijeri, želio sa svojim fanovima podijeliti dio užitka.

>> Uz njega lijepa Jelena, a pogledajte čime se Đoković zabavlja

Tako je 24-godišnji srpski tenisač na svom Twitter profilu – uz zahvalu što su mu pomogli da promijeni početku fotografiju („sad sam opet klinac“) kratko obavijestio prijatelje, rodbinu i fanove riječima:

„Podijelit ću s vama neke fotografije s mog odmora. Hvala što ste mi pomogli da izaberem novu sliku za profil, sad sam opet klinac :) Evo za uzvrat novih sličica za vas s mog kratkog odmora s prijateljima“, napisao je između ostalog Novak.

Među fotografija dominiraju one iz sela Eze nedaleko Nice na francuskoj rivijeri (Cote D'Azur) te one s pogledom na mjesto Borme Les Mimosas.

No, za očekivati je bilo kako će Novak ubaciti i barem jednu fotografiju s djevojkom Jelenom Ristić, a društvo im redovito radi i psić Pierre.

No, među najnovijim fotografijama svoje mjesto je našao i crtež jednog velikog fana iz Kine po imenu De Feng Yi za kojeg je Novak napisao „fantastičan crtač“ te mu se zahvalio. Ubacio je Novak i sada već legendarnu fotografiju iz Dubajia kada je imao priliku zaplivati s dupinom („Ja i moj prijatelj u Dubajiu“), a u najnoviju galeriju ubacio je i fotografiju sa svojih teniskih početaka kada je kao 5-godišnji dječak snimljen na treningu s teniskim reketom u ruci. Uz nju je napisao komentar: „Mnogi od vas mi govore kako bih ovu fotografiju trebao staviti kao glavnu za moj profil“.

Više o