Tenis
Tenis

VIDEO Đokoviću poslije zlata pokazali fotografiju, odmah se rasplakao: Nju nikad nije zaboravio

Novak Đoković je osvojio zlatnu medalju, a onda se rasplakao na spomen jedne važne osobe u njegovu životu.

Novak Đoković (Foto:Afp)

Novak Đoković pobjedom protiv velikog rivala Carlosa Alcaraza stigao je do zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, jedine zlatne medalje koja mu je nedostajala u pojedinačnoj konkurenciji.

Novinari su nakon velike pobjede pokazali Novaku jednu fotografiju zbog koje se odmah rasplakao, a to je bila fotografija njegove prve trenerice Jelene Genčić, koju nikad nije zaboravio:

"Zahvalan sam mnogim ljudima, to uključuje i moju prvu trenericu Jelenu Genčić. Ona mi je pomogla i napravila sve da se zaljubim u tenis, jako sam joj zahvalan.

Hvala bogu što mi je dao ovaj blagoslov i priliku, a u tom trenutku bilo je gotovo nemoguće ostvariti sve ovo, ali ništa nije moguće kad imaš vjeru, kad vjeruješ u sebe", kazao je emotivni Đoković.

Veliki uspjeh srpskog tenisača pohvalila je i Sandra Elkasević nakon osvajanja bronce u bacanju diska na Igrama u Parizu:

"On se daje koliko i mi, osvojiti zlatnu medalju protiv najvećeg suparnika ove godine – Srbijo, presretna si što ga imaš, ali imamo i mi svoju Donnu Vekić", zaključila je Elkasević.

 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.