Tenis
Tenis

Novinar priredio cirkus na Đokovićevoj presici: "Ovo nije šala, supruga me zamolila da te pitam"

Srpski tenisač svladao je Grigora Dimitrova za novi naslov pobjednika u Parizu.

Novak Đoković (Foto:Afp)

Novak Đoković, prvi tenisač svijeta, sedmi je put osvojio naslov pobjednika na ATP turniru iz serije Masters 1000 koji se igra u pariškoj dvorani Bercy. U finalu je svladao bugarskog tenisača Grigora Dimitrova sa 6:4, 6:3.

Tijekom gotovo cijelog turnira srpski je tenisač imao velikih problema sa želučanim virusom, a onda se na konferenciji za novinare nakon velike pobjede pojavilo zanimljivo pitanje.

Španjolci očitali bukvicu Ancelottiju: "Zbog Modrićeve vanjske vrijedi kupiti ulaznicu"

"Novak, ovo što ću vas pitati vrlo je važno, vjerujte mi, nije šala", ozbiljno je počeo belgijski novinar pa nastavio:

"Supruga mi je upravo poslala poruku i zamolila da vas pitam kako ste uspjeli izaći na kraj sa želučanom virozom? Ona upravo prolazi kroz teške muke, pa bi rado čula vaš savjet", upitao je novinar, a potom se dvoranom prolomio smijeh.

"Znate, nisam doktor i nisam u stanju davati medicinske savjete. Svačije tijelo reagira na drukčiji način, ali smatram da je unošenje tekućine od ključnog značaja za mene. Nisam mogao puno jesti, jeo sam jednom dnevno i poslije toga unosio samo tekućine. Sve što bih stavio u usta, uskoro bi izišlo iz njih", dio je savjeta srpskog tenisača za belgijskog novinara i njegovu suprugu.

 

Više o