Tenis
Tenis

Novak Đoković ulazi u povijesni sukob: Unajmio je odvjetnike i traži nešto što mnogima smeta

Đoković će se suprotstaviti ATP organizaciji, koja je nemilosrdna što se tiče rasporeda turnira, no možda se nešto i popravi.

Novak Đoković (Foto:Profimedia)

Novak Đoković jedan je od najboljih tenisača i sportaša svijeta svih vremena. Slavni Nole osvaja mnoge trofeje i s 37 godina, a da nije kraj, pokazao je to puno puta.

Đoković je veliko ime u svijetu sporta, pogotovo u tenisu. Svoj autoritet pokušava iskoristiti na razne načine kako bi zaštitio svoje kolege, a sada ide i po onu pravnu bitku.

Mnogim svjetskim tenisačima jako smeta prenatrpan raspored. Ako osvojiš turnir, praktički nemaš dana odmora, odmah ideš u drugi grad… Još je puno primjera problematike zgusnutog rasporeda, a Đoković će to pokušati smanjiti.

Slično pokušava i klub dvojice Hrvata

Srbin je osnovao zakladu tenisača za njihova prava i preko nje će to pokušati riješiti. Dobit će zasigurno podršku većine svjetskih imena, a za to mu trebaju najbolji odvjetnici, koje je navodno već unajmio.

Đoković će se suprotstaviti ATP organizaciji, koja je nemilosrdna što se tiče rasporeda turnira, no možda se nešto i popravi.

Pobune su i u drugim sportovima. Tako se Manchester City javno pobunio zbog rasporeda u Engleskoj.

Mnogi žele da se smanji broj nogometnih utakmica jer misle da je to za zdravlje sportaša stvarno previše, no hoće li se nešto promijeniti, pravo je pitanje.

Suigrač Vatrenog uskače na poziciju koja je bila zacementirana gotovo 15 godina

Hrvat je glavni sudac u Europskoj ligi! Zebec i Bebek u VAR sobi

Jakirović zahvalio Bjelici na gospodskom potezu: Kratko i jasno pružio podršku Dinamu

Više o