Tenis
Tenis

Kyrgios napravio novi skandal: Pljuvao, napucavao lopte pa predao bez razloga!

Australski tenisač Nick Kyrgios ponovno je "briljirao" u meču i još jednom šokirao teniski svijet svojim nekulturnim ponašanjem.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nakon što je oduševio teniski svijet ulaskom u finale ATP turnira u Pekingu (ne i igrom u njemu), Australac Nick Kyrgios ponovno je pokazao svoju najmračniju stranu. Predao je susret 2. kola Masters 1000 turnira u Šangaju, nakon što je izgubio prvi set.

Još uvijek ostaje nejasno koji je točno razlog predaje, ali kada je Kyrgios u pitanju, razlog ponekad ne mora ni postojati.

Navodno je imao problema s ramenom, iako je servirao "bombe" tijekom cijelog prvog seta. Ponašanje mu je ponovno bilo sramotno, pljuvao je po terenu i napucavao lopte na tribine i prema drugoj polovici, što je u jednom trenutku jako naljutilo njegova suparnika Stevea Johnsona i natjeralo suca Murphyja da mu da kazneni bod.

Kyrgios je u jednom trenutku naglas rekao da će predati meč ako ne dobije prvi set, a to je na kraju i napravio.

Njegovo ponašanje ponovno je bilo za svaku osudu i neće biti čudno ako mu ATP ponovno odreže kaznu zabrane igranja. Trebao bi, jer tenis je gospodski sport, a Australac se ponaša krajnje nekulturno, bezobrazno i pokvareno.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Više o