Tenis
Tenis

Vekić otkrila pozadinu drame na Wimbledonu: "Plakala sam, mislila sam da ću umrijeti od bolova"

Donna Vekić je protiv Jasmine Paolini ostala bez plasmana u finale Wimbledona.

Donna Vekić (Foto:Afp)

Donna Vekić je ostala bez finala Wimbledona. U velikoj drami polufinala slavila je Jasmine Paolini sa 6-2, 4-6, 6-7 (8) nakon dva sata i 50 minuta igre.

Bio je to "jedan od najboljih mečeva u povijesti", kako je poručio ugledni BBC, koji je uzeo veliki danak i na hrvatsku tenisačicu koja je nekoliko puta podlegnula emocijama.

Donni je bilo posebno teško u trećem setu, naročito u trenucima kada se lomio meč, a sada je otkrila što se sve događalo:

"Mislila sam da ću umrijeti u trećem setu. Imala sam toliko bolova u ruci i nozi, nije bilo lako. Plakala sam od svih tih bolova, nisam znala hoću li moći nastaviti igrati. Moj tim mi govori da mogu biti ponosna na sebe, teško je sada.

Stvarno je teško. Sigurno će mi trebati nekoliko dana da se slegnu dojmovi, trenutno je teško biti pozitivan. Bilo je tako blizu, imala sam puno prilika", kazala je Vekić nakon meča.

Vekić je nakon poraza u polufinalu Wimbledona s terena ispraćena glasnim ovacijama, svi su ustali sa svojih mjesta i zapljeskali sjajno hrvatskoj tenisačici.

VIDEO Vekić nakon poraza krenula s terena, a onda je reagirala publika: Nastale su scene za pamćenje

Evo koliko je Donna Vekić zaradila na Wimbledonu