Tenis
Tenis

VIDEO Đoković poludio zbog odluke o kojoj priča teniski svijet: ''Ovo je sramota''

I Đoković se osvrnuo na glupost koju smo vidjeli u Cincinnatiju.

Novak Đoković (Foto:Afp)

Nevjerojatna stvar dogodila se ovog tjedna na ATP Masters 1000 turniru u Cincinnatiju u meću između Jacka Drapera i Felixa Auger-Aliassimea.

Na meč lopti Drapera dogodio se jedan od najvećih sudačkih propusta u novije doba tenisa. Odigrao je jedan volej, ali lopticu je udarila u podu od njegovog reketa te potom prešla na drugu stranu. Auger-Aliassime je krenuo na osnovnu liniju nastaviti meč jer je bilo očito što se dogodilo, no sudac je rekao gem-set-meč Draper.

Auger-Aliassime nije mogao vjerovati što se dogodilo i cijeli taj razgovor možete vidjeti na snimci. Da je bar sudac gledao snimku, ali nije. Javili su se mnogi tenisači u nevjerici, a oglasio se i najbolji, Novak Đoković.

''Sramota je to što nemamo video snimku ovakvih situacija na terenu. Ono što je još smiješnije je to što nemamo pravilo prema kojem sudac iz stolice može promijeniti originalnu odluku nakon što pogleda snimku izvan terena. Svatko tko gleda TV može vidjeti što se dogodilo, samo igrači na terenu ostaju u mraku i ne znaju što se događa. Imamo 'oko sokolovo' za linije, živimo u tehnološki naprednom 21. stoljeću. Molim vas da se ovakve besmislice više nikada ne ponove'', oštar je bio Novak.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Više o