Tenis
Tenis

Napokon se zna što je s atraktivnom Camilom: Priča je bizarna, zaradila milijune, a u bijegu je zbog krađe

Šokantna priča stiže iz Italije, vlasnik stana tvrdi kako je odnedavno umirovljena tenisačica Camila Giorgi pobjegla iz njegove nekretnine sa šest mjeseci neplaćene stanarine i namještajem vrijednim oko 100 tisuća eura. Njezin odvjetnik kaže – sve je plaćeno.

Camila Giorgi (Foto:Afp)

Čini se kako ne traže samo porezni inspektori bivšu talijansku tenisačicu Camilu Giorgi zbog njezina bijega od vlasti zbog navodne porezne utaje, nego i vlasnik vile Calenzano nedaleko od Firence, gdje je tenisačica živjela do prije tri mjeseca.

"Ne samo da je pobjegla bez riječi, nego pola godine nije platila stanarinu", rekao je njezin stanodavac za La Repubblicu.

Dinamo deklasirao Rijeku s tri pogotka i osigurao dvostruku kunu! Rabuzinovo sunce seli na Maksimir

"Također, nestalo je pola našeg namještaja. Perzijski tepisi, fini namještaj, čak i naš antikni stol. Riječ je o šteti između 50 i 100 tisuća eura."

No njezin odvjetnik poriče bilo kakvu napravljenu štetu iz njihova doma dodajući: "Najam je plaćen."

Celticsi do vodstva u seriji: Indiana prosula sjajnu priliku za 'brejk' u TD Gardenu

Još šokantnija bila je prepiska između vlasnika vile i Camilina oca Sergija.

"Pisao sam mu da nam barem vrati naše stvari. Odgovorio je da su to komadi male vrijednosti. To je bahato ponašanje prema nekome tko je ekonomski i emotivno oštećen. Ne znam koliko Camila duguje državi, ali znam što duguje meni. Ti komadi bili su dio života moje majke i moje obitelji. Želim ih natrag, barem toliko s obzirom na sve što mi duguje u neplaćenim stanarinama."

Noćna mora za Giorgine stanodavce počela je kad su vlasnika susjedi obavijestili prije nekoliko mjeseci kako su kamioni za selidbu stigli ispred kuće.

Odluka HNS-a koja je podigla puno prašine: "Jesmo došli do toga da policajac odlučuje?"

"Kad sam stigao, kuća je bila poluprazna. U vrtu su bili ostali komadi namještaja i tapisoni natrpani na gomilu. Vjerojatno nisu znali šta bi s njima kad su natrpali kamione", dodao je vlasnik.

Inače, Giorgi talijanske vlasti traže zbog utaje poreza, a riječ je o iznosu od oko 500 tisuća eura. Navodno nije platila poreze za 2016. godinu, a kad je porezna pokušala doći do nje, nisu je uspjeli pronaći i otad je u bijegu.