Tenis
Tenis

'Srbi, možete kupiti 1200 ulaznica za Spaladium Arenu!'

Predsjednik HTS-a Radimir Čačić u razgovoru za list Alo otvoreno je pozvao srpske navijače na četvrtfinalni meč Davis Cupa u splitsku Spaladium Arenu…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Susret Hrvatske i Srbije u Davis Cupu na rasporedu je za nešto više od tri mjeseca, no već je pokrenuo lavinu nepotrebnih tenzija. Predsjednik HTS-a je, pak, pozvao srpske navijače da bez straha dođu bodriti svoju reprezentaciju u Split.

'Mislim da priča ne bi trebala ići u pravcu gdje se dižu tenzije. Dva saveza će se dogovoriti, bez pompe', rekao je Radimir Čačić za list Alo.

'Srpski savez ima pravo na 10 posto od kapaciteta Spaladium Arene, a karte će se prodavati u Srbiji. HTS garantira sigurnost ne samo za igrače, nego i za navijače. Eto prilike da zauzmete 1.200 mjesta u splitskoj dvorani', objasnio je čelni čovjek HTS-a i nadodao:

>> Pilić: Glupost je da sam tražio da se ne igra u Splitu

>> VIDEO: Đoković razbio reket, psovao i molio publiku za tišinu!

>> VIDEO Pilić: Ako se bude igralo u Splitu, neću se pojaviti!

'Nedavno je Lepa Brena imala koncert u Hrvatskoj i nije bilo problema. Hrvatski i srpski klubovi sastajali su se i ranije u raznim sportovima. Incidenata je bilo, ali ovdje će biti vrhunska organizacija. Što se tiče domaćina, zasad sve ukazuje na to da će naš izbor biti Split.'

 

Više o