Tenis
Tenis

VIDEO Propali australski Hrvat ovog je puta pretjerao: Izbacili ga s teniskog terena

Bernard Tomic opet puni naslovnice svojim ponašanjem.

Bernard Tomic (Foto:Afp)

Vjerovali ili ne, Bernard Tomic i dalje pokušava igrati tenis. Ima 31 godinu i 250. je na ATP listi, no nisu problem godine, već njegova usijana glava zbog koje je već godinama u medijima isključivo zbog raznoraznih ispada.

Nevjerojatnu stvar izveo je u finalu challengera u Santo Domingu u Dominikanskoj Republici. Tomic u finalu nije ni igrao, a vjerojatno nije tamo trebao ni biti. Ispao je još u četvrtfinalu, ali se zainatio i ostao još nekoliko dana.

Razlog je poraz u meču od Andreasa Andradea, gdje su dvojica tenisača vodila pravi rat. Na kraju je Andrade izjavio kako ''možda nije dobar tenisač, ali sigurno nije loša osoba i loš gubitnik.'' To je očito dodatno uzrujalo Tomica, koji je u tom meču pregažen sa 6:2, 6:2 da je stigao na finale i ometao Ekvadorca.

Tomic je mijenjao stranu na tribinama da bude bliži Andradeu te mu nešto dobacivao. On je tražio suca da nešto napravi, a na kraju je poludio i Damir Džumhur, koji je s njim igrao u finalu.

Tomic je nakon reakcije revizora turnira na kraju ipak zamoljen da napusti meč tijekom drugog seta. Džumhur je pobijedio u finalu i osvojio turnir.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Više o