Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022

Srpski reprezentativci umiješani u skandal na društvenim mrežama ismijali glasine o tučnjavi

Iako iz kampa Srbije stižu glasine o tučnjavi, navodno umiješani reprezentativci Luka Jović i Nemanja Gudelj demantirali su ih fotografijom.

Luka Jović (Foto:Afp)

Kamp srpske reprezentacije navodno je zatresao ogroman skandal,. Počele su se širiti razne priče, a jedna od njih je i da su se Luka Jović i Nemanja Gudelj potukli na treningu zbog žene uoči ključne utakmice sa Švicarskom za drugi krug Svjetskog prvenstva., nakon čega su ih morali smirivati suigrači i izbornik.

Kod Srba splasnula euforija, Piksi više nije "sveta krava": Koliko bi tek Orlovi poletjeli da imaju uspjeha kao Vatreni!?

Piksi Stojković dozvolio je posjet obiteljima reprezentativaca kako bi otjerao sve tračeve od svojega kampa uoči važne utakmice na Mundijalu, a sad su se i dvojica igrača, koje se upliće u cijeli skandal, Nemanja Gudelj i Luka Jović zajedno fotografirali i objavili to na društvenim mrežama.

Seks-skandal trese srpsku reprezentaciju? Mediji šute, ali svi pričaju o tome

"Spreman za sljedeću rundu", objavio je Luka, a Nemanja podijelio na svom storiju.

Inače, Srbi poslije dvije utakmice imaju samo jedan bod na kontu, ali mogućom pobjedom protiv Švicarske izborili bi plasman u osminu finala, pod uvjetom da Brazil pobijedi i Kamerun u zadnjem kolu.

Gudelj i Jović (Foto: Instagram)