Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022

Pogledajte gdje će Vatreni biti smješteni: HNS je bukirao ovaj hotel zbog jednog presudnog razloga

Hrvatski reprezentativci u Hilton Dohi imat će superiorniju teretanu i terasu za jutarnju kavicu.

Hilton Doha Foto: Profimedia

Galerija

Nogometna reprezentacija Hrvatske u petak će sletjeti u Katar iz Saudijske Arabije, kako bi u nedjelju bila na otvorenju Svjetskog prvenstva.

Čim slete na katarsko tlo u petak, zaputit će se prema hotelu Hilton Doha, u kojem će Hrvatska biti smještena. HNS je rezervirao 65 soba, a Vatreni će biti ugodno raspoređeni na četiri kata, naime naš nogometni savez rezervirao je sve od 15. do 18. kata.

Originalno su Vatreni trebali biti u hotelu Dusit, ali kad je jedan sudionik SP-a otkazao svoj smještaj, Kustić i društvo reagirali su i u travnju bukirali taj hotel. Razlog promjene bili su superiorni uvjeti u trening-centru kraj hotela, u odnosu na centar Al Gharafa, koji je bio pripadajući hotelu Dusit.

Hrvatski reprezentativci tako su uskočili u samo jedan od pet hotela, među 40 koje je FIFA ponudila, koji ima vlastitu plažu uz ugodno vanjsko okruženje. Tako će naši igrači moći uživati u kavi na svježem zraku, a isti prostor moći će koristiti za druženje tijekom dana. U klasičnim gradskim hotelima poput Dusita to bi bilo mnogo teže.

"Ovo je velika pobjeda hrvatske delegacije, čestitam rukovodstvu i ekipi iz administracije HNS-a na sjajno obavljenom poslu“, čestitao je Zlatko Dalić HNS-u kad su rezervirali Hilton.

margin-bottom: 6px; width: 224px;">

 

A post shared by HILTON DOHA (@hiltondohahotel)