Ostali sportovi
Ostali sportovi

Žapci spremni za Final Four: 'Stisnut ćemo Partizan do kraja'

Osim Hinića i Brlečića, na mjestima sidraša možemo koristiti i Muslima, Lončara i Pavičića i to je naša prednost, kaže Vjeko Kobešćak...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

''I brojnost novinara dokaz je našeg visokog dosega'', napomenuo je direktor Mladosti Tomislav Družak otvarajući konferenciju za novinare na Savi.

Žapci su, kao jedini hrvatski klub u bilo kojem sportu, sudionici Final Foura Eurolige, koji se u petak i subotu održava u Rimu. Mladost se prvi dan u 19.30 sati u polufinalu sastaje s Partizanom (u drugom polufinalu, u 21 sat, igraju Pro Recco i Budva) i normalno je da su sve misli usmjerene upravo na tu utakmicu.

''Imali smo mir na pripremama, igrali smo trening-utakmice s Pro Reccom i Koprom, psihički smo se odmorili, obnovili snagu, napunili baterije. Partizanu dajem malu prednost jer godinama ne mijenja sustav igre. Recco je individualno jači, ali momčadski je i Partizan tu negdje. Morat ćemo s Partizanom igrati i inspirirano i koncentrirano'', kazao je trener Mladosti Vjeko Kobešćak, otkrivši da manje zdravstvene probleme imaju samo Udovičić i Perić.

''Partizan igra fizički vaterpolo i morat ćemo mu odgovoriti na isti način: stisnuti ga do kraja'', najavio je Igor Hinić, koji će sigurno ostati u Mladosti i sljedeće sezone, baš kao i vratar Josip Pavić.

''Nastojat ćemo dati sve od sebe, iskoristiti svaku priliku koja nam se pruži'', sugerira Pavić, koji ističe da je najvažnije zaustaviti Vujasinovića. (Agencija VLM)