Ostali sportovi
Ostali sportovi

Vonn zna kako privući pozornost: Svijetu pokazala guzu, ali ne svoju, nego kolegice iz reprezentacije

Lindsey Vonn u nedjelju vozi posljednju utrku u karijeri.

Laurenne Ross (Foto: AFP) Foto: Afp

Galerija

Najbolja skijašica svih vremena Lindsey Vonn u nedjelju na Svjetskom prvenstvu u Areu vozi posljednju utrku karijere. Bit će to u spustu, koji će ipak voziti unatoč padu prije nekoliko dana na utrci superveleslaloma.

U međuvremenu, Vonn provodi posljednje dane kao članica američke skijaške reprezentaciju i čini se kako se unatoč bolnom padu dobro zabavlja.

Na utrci super G-ja nije pala samo ona, odustalo je 14 skijašica, a jedna od onih koji je doživjela neugodan pad jest i Amerikanka Laurenne Ross.

''Posljedica naših padova. Baš me zanima kakve će boje biti sutra'', napisala je Vonn uz fotografiju sebe i stražnjice svoje kolegice Ross.

''Spust nije dobar za zdravlje, ljudi doživljavaju nesreće svaki dan. Ako želite ostati zdravi, vjerojatno se trebate baviti nekim drugim sportom'', rekla je Vonn novinarima u Areu.

Nadamo se kako u nedjelju ipak neće završiti s glavom u snijegu kao prije dva dana. Zaslužila je veliki oproštaj, ali i novi pad bio bi na neki način simboličan kraj najveće karijere u povijesti ženskog skijanja.

Senzacionalni transfer: Istra 1961 dovela igrača PSG-a!