Ostali sportovi
Ostali sportovi

VIDEO Sjajan dan za Hrvatsku u Parizu: Najbolje od svega je što je nagovijestio velike stvari

Reporter Dnevnika Nove TV Stipe Sladoljev javio se iz Pariza pun dojmova.

Fantastična utakmica naših vaterpolista, u najvažnijem trenutku, jer na ovim velikim natjecanjima, upravo je četvrtfinale ona utakmica koja dijeli uspjeh od neuspjeha. Imali su naši aktualnog prvaka Europe za suparnika, reprezentaciju koja ruši sve pred sobom.

Za Dnevnik Nove TV pobjedu Barakuda prokomentirao je Maro Joković koji se samo za ove Olimpijske igre vratio u reprezentaciju.

"Prije svega bih čestitao ekipi na jednoj nevjerojatnoj borbenosti koja se pokazala na ovoj utakmici. Bio sam dugo godina dio reprezentacije i nisam odavno doživio takav žar, takvu kombinaciju da se tako smireno uđe u meč. Imali smo 6:2 protiv Španjolske koja već godinama dominira u svijetu vaterpola, držali su nas obrana i kolektiv. Zadovoljni smo, moramo slegnuti dojmove i emocije, jer puno nas posla čeka. Španjolci su bili u većem stanju šoka nego mi jer oni nas nisu očekivali definitivno u četvrtfinalu."

Od ostalih zbivanja izdvajamo i uspjeh Sare Kolak koja je sjajnim hicem izborila finale. Tih 64,57 metara Sara nije bacila čak pet godina, a inače to je udaljenost koja na većini velikih natjecanja znači medalju.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr