Ostali sportovi
Ostali sportovi

VIDEO Maričić s broncom oko vrata puca od ponosa, ali situacija s rukometašima nije dobra

Reporter Dnevnika Nove TV Stipe Sladoljev javio se ispred Eiffelovog tornja u Parizu.

Prvu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu Hrvatskoj je donio Miran Maričić u disciplini zračna puška s 10 metara.

"Izuzetno mi je velika čast što je ovo prva medalja za Hrvatsku u Parizu, drago mi je da sam baš ja taj koji je otvorio sezonu lovu. Navijam za sve hrvatske sportaše, neka bude što više medalja", bila je prva Maričićeva reakcija iz Chatearouxa, grada udaljenog 300-tinjak kilometara od Pariza gdje se održavaju natjecanja u streljaštvu.

S druge strane, naši rukometaši su izgubili od Slovenije u drugom kolu skupine A i situacija zasad ne izgleda baš idealno.

Evo što je za Dnevnik Nove TV rekao Zvonimir Srna.

"Sigurno da nisu dobre bile utakmice, ni prva ni druga. Kontrolirali smo ovo protiv Slovenije do trenutka kad smo dobili dva isključenja, dali im time krila za nastavak utakmice i oni su to iskoristili. Sve je išlo po dogovoru, znali smo što će oni raditi i sve smo znali, to je bilo super, ali smo ih vratili u drugom poluvremenu i oni su zasluženo pobijedili", istaknuo je naš lijevi vanjski.

Slijede tri vrhunske reprezentacije: Njemačka, Švedska i Španjolska.

Naravno da sam optimist, Nijemce smo dvaput pobijedili u proteklih pola godine, vjerujem da možemo opet, kao i Šveđane i Španjolce. Nije još ništa izgubljeno, glave gore, idemo naprijed", poručio je Srna.

Više o