Ostali sportovi
Ostali sportovi

VIDEO Gabrijel Veočić najavio olimpijsko zlato: "Ne bojim se ni sudaca, uz moj stil me nemaju kako pokrasti"

Hrvatska je u dvorani zagrebačkog Rektorata predstavila opremu za Olimpijske igre u Parizu

U dvorani zagrebačkog Rektorata održana je neobična modna revija. Naime, bivši i aktualni hrvatski olimpijci predstavili su opremu za igre u Parizu.

Otamo se za Dnevnik Nove TV javio Stipe Antonijević, koji je pored sebe ima dvoje gostiju, hrvatskih olimpijaca. Boksača Gabrijela Veočića i kajakašicu Anamariju Govorčinović.

Oboje su izrazili zadovoljstvo, Anamaria je rekla da je ovo najbolja oprema dosad, dok je Gabrijel rekao da je njemu bitno da je trenerka i da je udobno.

Onda su se okrenuli samim igrama. Anamaria je već bila u Tokiju, ali pod korona mjerema, pa je sad sretna što će napokon doživjeti Olimpijske igre u pravom ruhu.

"Sad teku završne pripreme pred igre, treninzi su zaista teški, ali to je očekivano u ovom periodu i nadam se da ću biti u najboljoj formi", rekla  je.

Veočić je nakon europskog zlata u Beogradu najavio olimpijsko zlato, dodavši da je to jedino što ga zanima, a sad da je još uvjereniji i motiviraniji to osvojiti.

Ne brinu ga niti uvijek problematični suci, rak rana amaterskog boksa.

"To u mom slučaju ne bi bilo moguće. Ja imam stil da se ne dopuštam udariti, niti ne ulazim u nikakav klinč, nikakvu borbu pa mislim da me suci nemaju gdje pokrasti. Ja mislim da se to u mom slučaju ne može dogoditi", najavio je.

Svim našim sportašima želimo vidjeti ih što češće u opremi za dodjelu medalja.