Ostali sportovi
Ostali sportovi

Pogledajte kako je čudesni Britanac lakoćom preksočio tri automobila!

Atletičar JJ Jegede uspio je na londonskom Potter's Fieldu – gdje je odrastao kao dječak - preskočiti tri parkirana automobila...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Britanski prvak u skoku u dalj JJ Jegede našao je zaista zanimljiv način pripreme za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine. Za brušenje forme odlučio je preskočiti tri automobila Mini Cooper poredana jedan do drugoga čija je ukupna širina oko šest metara. Organizatori tvrde da je riječ o prvom takvom pokušaju u svijetu, a atletičar je misiju položio s - odličnim.

No, treba reći kako su organizatori zbog straha od ozljede atletičara iznad tri automobila postavili zaštitnu dasku koja je ipak malo pokvarila dojam ove odlične ideje - promocije skoka u dalj za Olimpijadu.

Kad sam pogledao što moram učiniti učinilo mi se potpuno ludo

- JJ Jegede
„Kad sam pogledao što moram učiniti učinilo mi se potpuno ludo. No znao sam da se moram skoncentrirati i učiniti ono što radim svaki dan. Moramo sam imati povjerenje u sebe i imao sam ga, tako da je sve prošlo u najboljem redu“, rekao je između ostalog simpatični JJ Jegede koji je posebno ponosan što je u svom rodnom Londonu i u svojoj četvrti napravio nešto ovako posebno.

„Na Olimpijadi ću sve napraviti da pred svojom publikom dođem do medalje. To bi bilo nešto posebno veliko“, dodao je JJ.