Ostali sportovi
Ostali sportovi

'Partizan smo u Zagrebu razbili, moglo bi tako biti i u Rimu'

Vaterpolisti Mladosti ovog vikenda će u Rimu igrati na Final Fouru Eurolige gdje će se boriti za osmu titulu Prvaka Europe u klupskoj povijesti.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Žapce u polufinalu u Rimu (19.30 sati) očekuje težak okršaj s Partizanom. Završni turnir nadmetanje je rekordera: Mladost ima sedam naslova europskog prvaka (posljednji 1996.), branitelj Pro Recco i Partizan (posljednji 1976.) po šest.

Jučer su vaterpolisti Mladosti zrakoplovom otputovali u Rim, gdje ih večeras u 19.30 sati na legendarnom Foro Italicu očekuje polufinalna utakmica Eurolige s Partizanom.

"Valjda ćemo pobijediti, pa 30 dana pripremamo se samo za Partizan! Pogledali smo sve njegove utakmice, pa i one s nama i s Jugom. U Zagrebu smo ih razbili, nadam se da će tako biti i u Rimu. Beograđani su nakon Nove godine podignuli igru, ali valjda smo nakon ovih priprema i mi to učinili. Bit će to posebna utakmica, pobjednik se vjerojatno neće znati do posljednje sekunde", rekao je Petar Muslim sipajući komplimente na račun Beograđana:

"Momčadski su jaki, na neki su način preslikana srpska reprezentacija, s Vujasinovićem kao motorom momčadi. No, mi imamo i pojedince i kolektiv, bit će kost u kost, ginut ćemo u bazenu!" (Agencija VLM)