Ostali sportovi
Ostali sportovi

Noćna mora rumunjske gimnastičarke: Osvojila medalju i raširila zastavu, a zatim su joj oduzeli sve

Ana Barbosu doživjela je težak dan unatoč sjajnom nastupu u finalu na parteru.

Ana Barbosu (Foto:Afp)

Rumunjska umjetnička gimnastičarka Ana Barbosu nastupila je u finalu Olimpijskih igara u parteru i nakon sjajnog nastupa u kojem je skupila 13,700 bodova osvojila je brončanu medalju.

Barem je tako ona mislila. Naime, u trenutku najvećeg slavlja i euforije raširila je rumunjsku zastavu, ali ubrzo je doživjela šok kada je pogledala na semafor i vidjela da je završila na četvrtom mjestu nakon intervencije sudaca.

Američki tim uložio je prigovor na ocjene za Jordan Chiles, a suci su prihvatili prigovor i korigirali ocjene, što je omogućilo Chiles da osvoji brončanu medalju, dok je Barbosa ostala bez medalje.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Rumunjska gimnastičarka bila je u nevjerici, odmah je zaplakala, a treneri su je pokušavali utješiti, no emocije su bile presnažne.

Bio je to težak dan za Rumunjsku jer su njihove gimnastičarke osvojile četvrto i peto mjesto. Uz Barbadosu na četvrtom mjestu peta je završila Sabrina Maneca-Voiena.

Titulu olimpijske prvakinje na parteru osvojila je fenomenalna Rebeca Andrade iz Brazila, dok je srebro pripalo Simone Biles iz SAD-a. Nakon natjecanja američke gimnastičarke dobile su ovacije publike i osvojile društvene mreže.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Posebno zanimljivo bilo je na dodjeli medalja. Amerikanke su se posebno naklonile Rebeci Andrade, pokazujući veliko poštovanje prema njezinu rezultatu karijere.

Sandrine riječi nakon medalje odjeknule kod susjeda: "Srbijo, presretna si što ga imaš, ali imamo i mi..."

Kroos rekao surovu istinu o Ronaldu, a spomenuo i Modrića: ''To nije bila moja ideja''

Razočaran reakcijom navijača Osijeka prema vrataru i sucu: ''Krenuli su i komentari da ga je Dinamo podvalio''