Ostali sportovi
Ostali sportovi

Srpski džudaš žestoko oprao suce na Igrama, razmišlja o mirovini: "Smeća sotonistička, judo je uništen i namješten sport!"

Srpski džudaš Nemanja Majdov bio je jedan od favorita za zlato na OI-ju do 90 kilograma, ali šokantno je ispao već u osmini finala.

Nemanja Majdov (Foto:Afp)

Srpski judo još se nije oporavio od šokantnog poraza Nemanje Majdova od Theodorsa Tselidisa u osmini finala turnira do 90 kilograma na Olimpijskim igrama u Parizu, a čini se kako nije ni srpski olimpijac jer je poslao žestoku poruku sucima koji su ga, smatra, ozbiljno oštetili.

Iako je slovio za velikog favorita, Majdov je izgubio zbog tri žuta kartona rezultatom 10:0 u korist grčkog predstavnika.

Sotonistička smeća, vratit će vam se svaka suza

"Sotonistička smeća. Sjeme im se sudačko zatrovalo. Diskvalificirati me poslije dvije minute i ne pružiti mi priliku da uopće pokažem nešto. Jesu li vam to te vrijednosti, taj sport i olimpijske igre, smeća obična. To vam je sve, vratit će vam se svaka suza, govna sotonistička“, bjesnio je srpski džudaš na društvenim mrežama pa nastavio:

"Jedino tako me možete zaustaviti, klošari. Judo je uništen i namješten sport. Sto posto sudačka kontrola ishoda meča. Prođe onaj koji se hoće sagnuti i klanjati im se. E pa od mene to neće dočekati nikad. Takva medalja mi nije ni potrebna, smeća nesretna.

Nemanja Majdov (Foto: Instagram)

"Četiri godine nas nabijaju, 15 diskvalifikacija, šutiš kako te ne bi oštetili na Olimpijskim igrama. Dođeš i ponovo klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrijao.

Za dalje ne znam

"I vi novinari, nisam izgubio, nitko me nije porazio, to je malo teže izvesti. Nego su me diskvalificirali na tri kazne koje su izmislili i izbacili. Nije suđeno, ne daju. Jer trenutačno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, nego ti sotonisti moraju dozvoliti. Pišam im se na sve.

"Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila ja ne želim trošiti toliko vremena i toliko se žrtvovati za ovaj sport jer nema nikakvog smisla“, podvukao je Nemanja Majdov.

Čudesna Barbara Matić osvojila prvo ZLATO za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Parizu!

Trener Barbare Matić nakon zlata otkrio zanimljivu anegdotu: "Sve je počelo u prvom razredu osnovne..."

Matić nakon povijesnog uspjeha: "To me pitajte za nekoliko dana. Čula sam da se u Zagrebu pucalo"