Ostali sportovi
Ostali sportovi

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Srpski sportaš utopio se pred spasiocima: Kako nitko nije vidio da se bori za život?

Lazar Đukić ostao je bez zraka i utopio se u jezeru tijekom natjecanja CrossFit Games.

Utapljanje srpskog sportaša (Foto:Screenshot)

Lazar Đukić, 28-godišnji poznati srpski sportaš koji se natjecao u crossfitu, izgubio je život na natjecanju u SAD-u.

Tijekom natjecanja CrossFit Games, koje se održavalo u Fort Worthu u Teksasu, nesretni srpski sportaš utopio se u jezeru, a da stvar bude gora, sve se dogodilo pred očima gledatelja i spasioca!

Naime, na društvenim se mrežama pojavila snimka natjecanja u kojoj se može vidjeti kako se nesretni Đukić muči pred samim ulaskom u cilj, izgubio je zrak i počeo se utapati, a na samo deset metara od njega stoje čak dva spasioca!

Nažalost, oni nisu reagirali na to i priskočili mu upomoć! Kako im je to promaknulo, baš nikome nije jasno, a za njim je tek skočio jedan od gledatelja koji je primijetio da je Đukić nestao pod površinom vode, ali, nažalost, već je bilo prekasno.

Nije ga uspio pronaći i izvući na površinu vode, nakon čega se veliki broj jedinica hitne pomoći uključio u potragu. Na lice mjesta stigli su ronioci, a nakon dva sata potrage stigla je vijest koje su se svi pribojavali – pronađeno je beživotno tijelo srpskog sportaša.

Što se točno dogodilo, zbog čega je uopće izostala reakcija spasioca, ostaje misterij, no o tome će se svakako pričati narednih dana. Nažalost, mladi je život nepovratno izgubljen...

Upozoravamo da je snimka uznemirujuća!

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.
Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Više o