Ostali sportovi
Ostali sportovi

Kobe Bryant luđački slavio naslov Eaglesa, Stallone čestitao u stilu Rockyja Balboe!

Brojni slavni sportaši i ličnosti pratili su i ovogodišnji Super Bowl, jedan od najboljih u povijesti ovog sporta.

Kobe Bryant u dresu Eaglesa (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Kao što je to slučaj svake godine, Super Bowl je ponovno bio planetarno popularan sportski događaj zbog kojeg je pola planete Zemlje stalo. Philadelphia Eaglesi postali su po prvi put u povijesti NFL prvaci, nakon što su u Minneapolisu pobijedili branitelje naslova New Engladom Patriotse rezultatom 41:33.

Jedna od najboljih i najefikasnijih finalnih utakmica u povijesti Super Bowla privukla je mnogo ljudi, pa čak i onih koji inače ne prate američki nogomet, poput poznate tenisačice Marije Šarapove.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Alexova odanost Eaglesima postala je zarazna, pa sam večeras i ja nekako postala navijačica Eaglesa", napisala je Šarapova i objavila video slavlja nakon trijumfa Philadelphije.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant rođen je u Philadelphiji i njemu je, ako je suditi po video koji je objavila njegova supruga Vanessa, ova pobjeda mnogo značila.

"Obožavam ovo! Čekao je ovaj trenutak oduvijek! Tako je sretan i znojan. Kao da je on igrao utakmicu", napisala je supruga i objavila video, na kojem Kobe drži svoju jednogodišnju kćerkicu i slavi pobjedu.

"O hvala ti Bože. Hvala ti Bože. Pobijedili smo! Osvojili smo je.... Super Bowl. To je to! To je to! Jeb... smo osvojili jeb... Super Bowl! Yess!! O moj Bože!".

Reagirao je i najbolji košarkaš današnjice LeBron James.

"Čestitam Eaglesima i cijelom gradu Philadelphiji na prvom u povijesti Super Bowlu. Znam kakav je osjećaj iz prve ruke", napisao je James, koji je prije dvije godine donio Clevelandu prvi naslov NBA prvaka.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Porukom se oglasio i Sylvester Stallone, veliki navijač Eaglesa, koji je u mnogim filmovima glumio boksača Rockyja Balbou iz Philadelphije.

"Yo, Eagles, Ya did it!", napisao je Stallone, aludirajući na svoju dobro poznatu rečenicu s kraja drugog dijela filma Rocky kada se obrača svojoj supruzi.

"Yo, Adrian, I did it".