Ostali sportovi
Ostali sportovi

Jeličić žestoko opleo po hajdukovcu: "Njegov nogometni IQ je na razini zimske temperature..."

Hajduk je otvorio svoju HNL sezonu pobjedom nad Slaven Belupom, a Joško Jeličić u analizi utakmice imao je oštre riječi za izvedbe jednog Hajdukovca.

Fahd Moufi (Foto:Tom Dubravec)

Nova sezona HNL-a stara je tek jedno kolo, a već smo imali kontroverzne sudačke odluke. U pobjedi Hajduka nad Slavenom Belupom stručna mišljenja su kako je momčad Ivana Radeljića oštećena, ali analitičar Joško Jeličić se odlučio fokusirati na pojedince Bijelih:

"Bamba me zadovoljio, brz je, ima lijevu nogu... Perišić jučer nije imao nijedan dribling, čak ni pokušaj. Livaja je imao jedan pokušaj driblinga, samo je Bamba driblao." izjavio je Jeličić za MaxSport.

"Ima nogometni IQ na razini zimske temperature..."

"Jučer se vidjelo da je Pukštas na europskoj razini trčanja, nema specifičnu poziciju. A da Hajdukovi igrači dođu do njegove razine... Ja jučer nisam vidio nijedan izlazak u presing igrača Hajduka."

Jeličić je imao oštre kritike za beka Hajduka, Fahda Moufija:

Moufi? Ima nogometni IQ na razini zimske temperature, nevjerojatno. Ovo što je napravio, to u prosjeku napravi sedam puta po utakmici. Pada... Što da kažem - prokomentirao je Jeličić.

"Neće se više pušiti na zadnjim sjedalima u autobusu..."

S druge strane, pohvalio je dolazak Gennara Gattusa kao nekoga tko će promijeniti kulturu u splitskom klubu:

"Pozdravio bih dolazak Gattusa jer će donijeti kulturu treniranja unutar Hajduka, odnosno ophođenja unutar svlačionice. Sigurno se neće pušiti na zadnjim sjedalima u autobusu niti kartati s trenerom Karoglanom nego će se vrednovati ono što se događa na treninzima."

"Isto tako pozdravljam dolazak Rakitića koji je najveći transfer u Hrvatskoj uz Roberta Prosinečkog. On je vrhunski dečko i profesionalac i blago za svakog trenera, kao i Ivan Perišić."

VIDEO Spektakl na kraju dana: Svi su mislili da danas nije taj dan, a onda je najveći u povijesti srušio svjetski rekord

IBA odradila dugo očekivanu konferenciju za medije: Objavili kakve su testove napravili, a onda je nastao pravi kaos

FOTO Paragvajska plivačica koja je zaludjela muškarce izbačena iz olimpijskog sela zbog stvaranja "neprimjerene atmosfere"