Ostali sportovi
Ostali sportovi

'Ivičina pobjeda je senzacija!'

Ponovno je Kostelić u 'skijaškom Wimbledonu' svirao na svojoj gitari, a ovaj put pridružio mu se i drugoplasirani Myhrer.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Ivica Kostelić po drugi puta je pobijedio na skijaškom Wimbledonu, kako voli reći za slalom u Wengenu. Pobijedio je i samog sebe i ozljede i kolege na stazi. Pobijedio je i američke sumnje zbog kojih je umalo bio diskavlificiran. Vedran Pavlek kaže kako ga ništa nije pokolebalo:

>> Trijumfalni Ivica: 'Liječnici kažu da nikada nisu vidjeli nešto takvo'

'To se zna događati u slalomu. Detaljni pregled snimke je pokazao kako je Ivica ispravno prošao pokraj posljednjih vrata. Ivica je znao da je pravilno prošao pa se nije ni živcirao', rekao je direktor reprezentacije i naglasio: 'Ivičina pobjeda je senzacija. Ovaj je tjedan vozio tri utrke i dva službena treninga što je jako naporno.' Unatoč silnih problemima s leđima i koljenom, Kostelić je u odličnoj formi. Novo čudo, rekli bismo.

A tu je i Natko. 18. mjesto je fantastičan rezultat. Mladi skijaš kaže kako može i bolje. Hrvatima očito leži wengenska staza. U cilju se opet čula Kostelićeva druga ljubav - gitara. Ovaj put mu se pridružio i Šveđanin Andre Myhrer koji je na postolju bio tik do Ivice. 'Bilo je super, bolje nego dosad jer dvije gitare zvuče bolje od jedne', kaže Ivica.