Ostali sportovi
Ostali sportovi

Hrvatski ponos ujedinjen pod zastavom: Vatreni poslali prekrasne poruke podrške olimpijcima!

Hrvatski olimpijci dobili su sjajnu poruku od strane najvećih hrvatskih sportakih zvijezda, nogometnih reprezentativaca.

Joško Gvardiol, Mario Pašalić i Luka Modrić (Foto:Instagram (HNS))

Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Juranović, Andrej Kramarić, Lovro Majer, Ante Budimir, Dominik Livaković, Mario Pašalić, Mateo Kovačić i Luka Modrić.

Zvuči kao jedna sjajna početna postava Vatrenih, uz nedostatak jednog stopera, ali ovdje se ipak ne radi o tome.

Vatreni za olimpijce

U pitanju je deset Vatrenih koji su putem Instagram profila Hrvatskog nogometnog saveza odlučili pružiti podršku hrvatskim olimpijcima pred početak Olimpijskih igara u Parizu.

Svatko je izgovorio po jednu rečenicu sjajne i vrlo emotivne poruke, posebno ako znamo koliko svih našim nogometašima znači nastupanje pod hrvatskom zastavom.

Predivna emotivna poruka

"Dragi naši olimpijci. Želimo vam puno sreće i uspjeha u Parizu. Svojim talentom, trudom i radom, zaslužili ste predstavljati svoju domovinu, a to je najveća privilegija koju sportaš može imati.

Želimo vam da u svojim nastupima uspijete dati najbolje od sebe jer to će vas učiniti pobjednicima neovisno o rezultatu. Kad vam bude teško, sjetite se da je cijela Hrvatska uz vas i da ste za te trenutke radili cijeli život.

Budite hrabri, ponosni, uporni i vjerujte u sebe. Želimo vam da ispišete nove lijepe strane naše bogate olimpijske povijesti. Vatreni su uz vas", rekli su naši reprezentativci.

Nema sumnje kako će našim olimpijcima ova podrška puno značiti. Svi oni su na Euru svim srcem navijali za Vatrene, a sad će im ovi bez sumnje na jednaki način uzvratiti.

Pogledajte kako su to napravili.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.