Ostali sportovi
Ostali sportovi

Herojski potez rukometaša na autocesti A3: Razbili staklo i izvukli vozača iz prevrnutog kamiona

Rukometaši Bjelin Spačve su pružili prvu pomoć unesrećenom vozaču kamiona.

Prometna nesreća na autocesti A3 - prevrtanje kamiona - 5 (Foto:Facebook/JVP Novska)

Na autocesti A3 Bregana – Lipovac prevrnuo se šleper, a vozač kamiona zaradio je lakše ozljede. Gotovo tri sata promet je bio zaustavljen, a u koloni su zapeli i rukometaši Bjelin Spačve iz Vinkovaca koji su svjedočili prevrtanju kamiona.

Oni su odmah pritrčali u pomoć unesrećenom vozaču, te su rukama i nogama uspjeli razbiti staklo i doći do njega. Pružili su mu prvu pomoć do dolaska hitnih službi, no kako je promet bio u prekidu gotovo tri sata nisu uspjeli stići na vrijeme na utakmicu protiv Karlovca u sklopu sedmog kola Paket24 Premijer lige.

"Nažalost, utakmica u Karlovcu danas neće biti odigrana. Zbog teške prometne nesreće koju smo i sami za dlaku izbjegli nismo na vrijeme uspjeli doći do Karlovca

Na otprilike pola puta od Karlovca svjedočili smo prevrnuću kamiona direktno ispred nas. Odmah po nesreći naši dečki su pritrčali u pomoć unesrećenom vozaču te su rukama i nogama uspjeli probiti staklo te ga izvući iz kamiona pri čemu su i sami dobili ozljede na ruci od krhotina stakla.

Uz to smo vozaču pružili i prvu pomoć, ali zbog dugotrajnog čekanja nismo uspjeli na vrijeme doći", poručili su rukometnog kluba Bjelin Spačva Vinkovci na službenom Facebook profilu.

Ovo zaslužuje naklon do poda! Dečki, svaka čast.

VIDEO Dinamo zabio, ali i još brže primio: Istra zabila krasan pogodak za novo vodstvo

Dinamov idući protivnik u Ligi prvaka gubio do 85. minute, a onda sve ekspresno preokrenuo

Dinamo osvojio samo bod kod Istre: Bjelica i Tramezzani imali okršaj nakon utakmice!