Ostali sportovi
Ostali sportovi

Žestoko nokautirao radnika na aerodromu, Amerikanci ostali u šoku vidjevši tko je to

Brendan Langley se potukao u zračnoj luci, a tek se kasnije saznalo da je on bivša NFL nada.

Brendan Langley (Foto:YouTube/Screenshot)

Američke, ali i brojne svjetske medije obišao je video nasilja sa zračne luke u Newarku. Do jučer nepoznati napadač nokaturao je radnika zračne luke, a morala je reagirati i policija.

Amerikanci su saznali o kome je riječ tek nakon što je video postao viralan. Naime, u žestokom sukobu bio je Brendan Langley, hrvatskoj javnosti nepoznat, ali Amerikanci ga itekako pamte jer se radi o nekadašnjoj velikoj NFL nadi, ali nije ostvario veliku karijeru koju su mu predviđali.

NFL fanovi su ostali u šoku nakon što je sve procurilo u javnost, a igrač se požalio na uslugu United Airlinesa.

VIDEO Užas u Tirani: Huligani Feyenoorda i Rome se potukli pa nastao kaos s policijom

"Kako to da započneš svađu, dobiješ batine takve da ti liječnici moraju šiti glavu. Onda nekako ustaneš i govoriš da je druga osoba slaba. Smiješan je način na koji ljudi percipiraju stvari. United Airlines najlošija usluga u mom životu", napisao je Langley.

Spomenuti 27-godišnjak je izabran na draftu 2017. godine u trećoj rundi. Bio je član Denver Broncosa, kasnije je preselio u Seattle Seahawksine, ali ni tamo nije dobio pravu priliku.

Danas igra u Kanadi za Calgary Stampederse, ali vrlo vjerojatno ga čeka otkaz zbog tučnjave. Nakon sukoba je priveden i neko vrijeme će provesti iza rešetaka.