Ostali sportovi
Ostali sportovi

Braća Sinković poslije dominacije u polufinalu: "Nismo došli u Pariz kao favoriti, ali sad mislimo da smo najbolji ovdje"

Braća Sinković dominantno su se plasirali u finalnu utrku dvojca bez kormilara na Olimpijskim igrama.

Hrvatski veslači Martin i Valent Sinković dominantno su se plasirali u finale dvojca bez kormilara na Olimpijskim igrama u Parizu. Uoči svog nastupa u finalu govorili su za Dnevnik Nove TV. S njima je razgovarao Stipe Sladoljev.

"Bilo nam je sjajno, uvijek može bolje, ali generalno je sve super. Čamac ide odlično, tehnika je odlična, sad se treba odmorit za finale i u petak biti najspremniji u životu“, započeo je Valent.
Brinu li vas Rumunji?

"Ne iskreno. Znamo da su dobra momčad i da ćemo trebati svoju najbolju utrku. Malo su nas iznenadili jer su u kvalifikacijama bili dosta sporiji od nas. Lagano smo ih dobili, ali ovo su Olimpijske igre, znali smo da će se dići. Bit će još bolji u finalu. Vremena su jako slična, ali to se ne može uspoređivati zbog različitih vremenskih uvjeta u utrkama“, rekao je Martin.

Finale u petak, što očekujete od sebe?

"Mogu reći da sam zadovoljan što svi od nas ne očekuju zlato. Nismo ovdje došli kao favoriti ovdje, ali očekujem da ćemo odveslati najbolje što možemo, a takvi se možemo boriti sa svima“, rekao je Martin.

"Rekao sam baš Martinu da smo se vratili u ulogu favorita, što i jesmo, mi također mislimo da smo najbolji ovdje“, podvukao je Valent.

Gattuso bez napadača na Torshavn, ostao je u Splitu: "Nije s nama jer je prekršio disciplinu"

VIDEO Mateša oduševljen: "Barbara Matić je čudo, to je malo tko uspio"

Fantele se vratili iz mrtvih: Pobjedom u zadnjem plovu skočili na šesto mjesto i upali u borbu za medalje