Ostali sportovi
Ostali sportovi

Beogradski gradonačenik u središtu skandala, vrijeđao i prijetio: "Pi*ka vam materina, sudite li tako u Hrvatskoj?"

Aleksandar Šapić, bivši srpski vaterpolist i gradonačenik Beograda, izazvao je incident na vaterpolskoj utakmici.

Aleksandar Šapić (Foto:Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Vaterpolisti Novog Beograda svladali su splitski Jadran boljim izvođenjem peteraca (18:17), ali dvoboj regionalne lige zasjenilo je sramotno ponašanje beogradskog gradonačelnika Aleksandra Šapića.

Šapić je nakon utakmice prišao zapisničkom stolu i počeo vrijeđati crnogorske suce Stanka Ivanovskog i Veselina Miškovića, a delegat Dragan Rajević detaljno je opisao cijeli incident u svom izvješću.

"'Je*em vam mater. Pi*ka vam materina. Nećete više suditi u Beogradu. Sudite li tako u Hrvatskoj? Nećete vi je*ati moj klub', kao i bezbroj uvreda koje nisu primjerene normalnim ljudima, koje su vulgarne i ponižavajuće za bilo koje normalno ljudsko biće", naveo je delegat Rajević.

Nažalost, nije stalo na tome. Beogradski gradonačelnik imao je novi ispad, došao je do svlačionice i izrekao salvu uvreda na račun sudaca. Delegat je predložio sucima da podnesu disciplinsku prijavu protiv Šapića, ali oni su to odbili napraviti, piše Danas.rs.

Šapić je, dodajmo, bivši srpski vaterpolist, a po završetku karijere uključio se u politički život. Član je stranke Aleksandra Vučića, a trenutačno obnaša funkciju gradonačelnika Beograda.

Kad je navršila 18 godina, predstavio ju je svijetu, a sada objavio da je trudna

UZNEMIRUJUĆE Pojavila se snimka ubojstva brazilskog nogometaša Ricardinha

Trebao se vratiti kući za rođendan svog sina, a onda je stigla užasna vijest: Pronašli su ga mrtvog