Ostali sportovi
Ostali sportovi

Upoznajte najljepšu hrvatsku sportašicu: Sinoć je ponijela laskavu titulu

Atletičarka Lara Silić pobijedila je na finalnom izboru za Miss sporta.

Lara Silić (Foto:Josip Regović/Pixsell)

U Pučkom učilištu Velika Gorica ovog četvrtka održan je 33. finalni izbor za Miss sporta, a titulu najljepše ponijela je Lara Silić.

Ova zagrebačka atletičarka u vrlo jakoj konkurenciji je pobijedila, među 11 finalistica koje su se potrudile na najbolji mogući način prezentirati svoj sport.

Prva pratilja je gimnastičarka iz Vukovara Aurora Ristović, druga pratilja je sinkronizirana klizačica Zagrepčanka Ena Srna, dok je lentu Miss fotogeničnosti ponijela Antea Jukić, sportska gimnastičarka iz Splita.

"Kad sam čula da je voditelj prozvao moje ime, isprva sam bila šokirana, pa sam onda pomislila nisam to ja, jer je bila još jedna Lara u finalu. A kad sam čula svoje prezime nisam se mogla ni smijati od šoka. Sad sam presretna", bila je prva Larina reakcija:

"Ovo uopće nije moj teren, prvi put sam hodala po pozornici pod svjetlima reflektora u visokim potpeticama, a da me pritom netko ocjenjuje. Sportom se bavim od malih nogu, bio je tu isprva judo, pa ritmička gimnastika i sada atletika. Stvarno mislim da je sport dobar ne samo fizički nego i psihički za svakog čovjeka i ovo je iskustvo koje bih svakome preporučila. U sportu upoznaješ puno ljudi i mislim da se sportaši puno bolje snalaze u životu", izjavila je nova Miss sporta Hrvatske.

Lara Silić (Foto: Darko Tomas/Cropix)

Lara Silić (Foto: Josip Regović/Pixsell)