Nogomet
Nogomet

Zvijezda Reala u središtu skandala, procurila snimka ludog provoda s nepoznatom djevojkom

Nogometaš Real Madrida Eden Hazard uhvaćen je u ludom provodu tijekom reprezentativne pauze.

Eden Hazard (Foto:YouTube/Screenshot)

Eden Hazard, zvijezda Real Madrida, završila je u središtu pozornosti zbog ludog noćnog provoda. Na internet je tako procurila snimka na kojoj se može vidjeti belgijskog nogometaša kako se zabavlja s nepoznatom djevojkom.

Snimka je nastala tijekom reprezentativne pauze, a pojedini španjolski mediji sumnjaju kako je Hazard iste večeri prevario suprugu s tom djevojkom.

Mnogi pokušavaju otkriti o kome se radi, kontaktirali su novinari Hazarda i njegovu suprugu, ali oni, očekivano, nisu htjeli ništa komentirati.

Kako god, Hazard nije jedini nogometaš koji se opustio tijekom reprezentativne pauze. Ako je vjerovati snimkama koje su procurile u slovenske medije, tamošnji reprezentativac Benjamin Verbič ludo se zabavljao s dvije nepoznate djevojke, a o svemu je progovorila i nogometaševa supruga:

"Sram vas bilo. Zabava u reprezentativnoj pauzi je normalna ako ste okruženi normalnim ljudima. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup", poručila je supruga slovenskom nogometašu, koji je uskoro sve demantirao.