Nogomet
Nogomet

Zvijezda Premierlige uhićena pred zaprepaštenim gostima: Optužen za silovanje i ubrzo pušten

Neimenovani poznati nogometaš uhićen je u Londonu zbog optužbe da je silovao 20-godišnjakinju, no ubrzo je pušten…

Premier League (Foto:Afp)

Poznati nogometaš koji je igrao u engleskoj Premierligi uhićen je pod optužbom da je silovao 20-godišnju djevojku u londonskom hotelu, no u međuvremenu je pušten. Scotland Yard odustao je od daljnje istrage, izvješćuju otočki mediji.

VIDEO Ovo su posljedice teškog nokauta u prvoj rundi: Poznati boksač ima udubinu na licu

Engleska policija uhitila je 9. listopada 24-godišnjaka u ekskluzivnom hotelu Corinthia u Whitehall Placeu u Westminsteru i odvela ga u policijsku postaju Charing Cross. Ispitala je osumnjičenog te uzela DNK uzorke, snimke i otiske prstiju.

Uhićena zvijezda engleske lige 

Ime osumnjičenika nije otkriveno iz pravnih razloga, ali britanski tabloid The Sun opisao ga je kao prepoznatljivu zvijezdu engleske Premierlige. Prema izvješću se zaključuje da više ne igra u Premierligi.

Nasljednik Luke Modrića stoji 150 milijuna eura: Real ulazi u rat s Barcom, Bayernom i Cityjem

U svakom slučaju, policija ga je uhitila u hotelu malo prije 10 sati tog jutra i odveden je u policijsku postaju prije nego što je pušten uz jamčevinu do sredine prosinca.

Gosti luksuznog hotela zaprepašteni

Sun izvještava da je 20-godišnja djevojka prijavila navodni napad i silovanje na recepciji svog hotela s pet zvjezdica, kamo se vratila nakon što je upoznala nogometaša u baru u središtu Londona.

"Žena je otišla na recepciju hotela i rečeno je da je bila jako uznemirena. Pozvana je policija, stigla je i uhitila ga u hotelu. Zatim je odveden na zaprepaštenje gostiju i osoblja", otkrili su svjedoci.