Nogomet
Nogomet

Trener Gorice shrvan nakon utakmice: ''Koga briga kako smo igrali. Mi smo zadnji, oni su drugi''

Hajduk je slavio 2:1 protiv Gorice u 22. kolu SuperSport HNL-a.

Željko Sopić (Foto:Tom Dubravec/Cropix)

Hajduk je slavio 2:1 protiv Gorice u 22. kolu SuperSport HNL-a. Daleko je Hajduk od prave forme, neki bi rekli da je Gorica čak bolje izgledala danas, ali Leko zadovoljan posprema tri boda u džep.

Kalinić je ušao s klupe i postigao odlučujući pogodak nakon dugog posta. Sljedeći tjedan Hajduk ide na noge Dinamu na Maksimir, a Gorica se okreće dvoboju s Lokomotivom.

VIDEO Hajduk se provukao protiv Gorice, ali Torcida već gleda prema Dinamu: Pogledajte kako su ispratili igrače

Trener Željko Sopić prokomentirao je susret s Hajdukom.

"Ako nam treba šest šansi da zabijemo jedan gol, nije dobro. Što pametno da komentiram na to? Ne znam stvarno što bih rekao. Koga briga kako smo mi odigrali kad će se za tri dana svi samo sjećati da je Hajduk dobio 2:1 i to je to. To je početak i kraj cijele priče. Ne znam, Ferro lupi loptu, skoro dobijemo gol, ne znam što bi više rekao. Nemam što svojim igračima zamjeriti, ostavili su srce na terenu'', rekao je utučeni Sopić, pa nastavio:

Drama na Poljudu: Hajduk teškom mukom srušio Goricu, Kalinić zabio za pobjedu

''Da kažem da smo bili bolji možda bih nekoga uvrijedio pa ću reći da smo bili podjednaki. Ali vidio sam da je Gorica imala tri mrtve šanse u nastavku. Vidio sam na 1:1 dvije mrtve šanse i mi to ne iskoristimo, i onda primimo gol. Mi zadnji, oni drugi. To je početak i kraj priče", rekao je strateg Gorice za MaxSport i dodao:

"To je tako... Kad si dolje te neće, kad si gore ne moraš ni igrati puno, a opet sve zabiješ. To je nogomet. Zbog toga ljudi dolaze na utakmice'', zaključio je 48-godišnji Sopić.