Nogomet
Nogomet

Prekinula s kolegicom iz reprezentacije i sad je u vezi s poznatim nogometašem: Zbog nje je propao veliki posao?

Douglas Luiz i Alisha Lehmann odnedavno su u vezi. Riječ je o nogometašu i nogometašici Aston Ville.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka Aston Villa je na stolu imala tri ponude za jednog od svojih najboljih igrača Douglasa Luiza, ali do realizacije transfera nije došlo.

Newcastle, Arsenal i Tottenham nudili su odštetu od 30 milijuna funti, klub iz Birminghama se nećkao da li da prihvati, međutim u konačnici je igrač bio glavni razlog zbog kojeg se prodaja nije dogodila odnosno nedovoljno inicijative za odlaskom s njegove strane.

Brazilskom reprezentativcu nije se odlazilo ni u London ni na sjeveroistok Engleske, a već su krenule špekulacije da je odlučio ostati u Aston Villi zbog svoje nove djevojke.

Bila u vezi s kolegicom iz reprezentacije, sad je s kolegom iz kluba

Luiz je odnedavno u vezi s Alishom Lehmann, kontroverznom nogometašicom koja igra za žensku sekciju Aston Ville.

Lehmann je u prošlosti svojim izjavama znala izazivati pozornost engleskih medija koji ju zbog njezinog atraktivnog izgleda redovito prate u protekle tri godine, otkako je stigla na Otok. Prije nekoliko godina se deklarirala kao lezbijka, a u međuvremenu je tvrdila da je biseksualka.

Ova 23-godišnjakinja svojedobno je bila u vezi s kolegicom iz švicarske reprezentacije, Romanom Bachmann, da bi prije šest dana objavom na Instagramu potvrdila nagađanja engleskih tabloida kako je sada djevojka Douglasa Luiza.

Tek su započeli vezu i Douglas se nije htio odvojiti od Alishe, a vidjet ćemo što budućnost nosi. Njegov ugovor u Aston Villi traje do 30. lipnja 2023. i uskoro bi mogli započeti pregovori oko potpisu novog, jer u sastavu Stevena Gerrarda Brazilac je itekako važna karika.