Nogomet
Nogomet

Zabrinjavajuće riječi o Vatrenom: "Dobro trenira, ali ja biram druge"

Odlaskom sadašnjeg trenera Liverpoola Arnea Slota iz Feyenoorda, Luka Ivanušec izgubio je mjesto u sastavu nizozemskog Feyenoorda.

Luka Ivanušec (Foto:Profimedia)

Luka Ivanušec prošlog ljeta stigao je u Feyenoord kao veliko pojačanje od 8,5 milijuna eura, a u prvoj sezoni pod sadašnji trenerom Liverpoola Arneom Slotom imao je dostatnu minutažu u prvoj sezoni.

Međutim, od Slotovog odlaska, Ivanušec je izgubio mjesto u sastavu Feyenoorda pod novim trenerom Brianom Priskeom. Hrvatski nogometaš s 22 nastupa za Vatrene ove sezone skupio je samo 127 minuta na terenu.

Samo jedan od njegova tri nastupa bio je od prve minute, a manjak minutaže koštao ga je minutaže i u sastavu Zlatka Dalića. U prošloj reprezentativnoj stanci, ostao je na klupi protiv Škotske i Poljske, a nažalost to je trend koji je obilježio njegovu sezonu.

"Muči se da dobije minutažu kakvu bi želio..."

"Ivanušec je bio skupo plaćen pojačanje prošle sezone, ali ga rijetko viđamo na terenu. Kako to komentirate?" pitali su nizozemski novinari Danca na presici pred susret s Go Ahead Eaglesima.

"Luka se muči da dobije minutažu kakvu bi svakako želio. Biram druge, možda tražim malo više brzine nego što ima Luka. Ivanušec ima dobru tehniku ​​i dobar nogometni mozak, vidi dobre prilike za dodavanje" izjavio je Priske pa dodao:

"Dobro trenira, ima pravi način razmišljanja i dobar karakter. Ako se nastavi boriti, dobit će svoje trenutke. Dobro reagira na moje odluke, dobar je profesionalac." zaključio je Priske.

FOTO Allianz Arena u ružičastom za sve djevojke i žene: Evo što stoji iza plemenite geste

VIDEO Kramarić nastavio gdje je i stao: Pogledajte novi sjajni pogodak Vatrenog u Bundesligi

Kontroverzni tenisač uoči velikog turnira otkrio: "Htjeli su mi amputirati testis"