Nogomet
Nogomet

UZNEMIRUJUĆE Na rođendan zabio dva gola pa ostao bez prstiju: "Kad se razišao dim, vidio sam da..."

Napadač belgijskog KSCT Menena izgubio je prste nakon utakmice četvrte lige.

Hitna pomoć u Engleskoj (Foto:Afp)

Užasna vijest s nogometnih terena potresla je Belgiju! Tamošnji četvrtoligaš KSCT Menen visokom pobjedom u gostima kod SK Zillebekea (0:4) zauzeo je prvo mjesto na ljestvici, no utakmica iz snova ubrzo se pretvorila u pravu noćnu moru!

Nakon što je sudac označio kraj susreta, gostujući nogometaši krenuli su prema tribini na kojoj su bili smješteni njihovi navijači. Odlučili su im zahvalili na glasnoj podršci, a onda je s tribine doletjelo nekoliko petardi na travnjak.

Napadač KSCT Menena Fabio Schifano, koji je zabio dva pogotka na utakmici, podigao je petardu s travnjaka, a ona mu je eksplodirala u ruci!

Zadobio je teške ozljede i trenutačno se nalazi na odjelu intenzivne njege u bolnici u Bruggeu. Nažalost izgubio je jedan prst, te polovicu druga dva prsta. Da stvar bude gora, sve se dogodilo na njegov 26. rođendan.

"Kad se dim razišao, vidio sam da mi nedostaje komad prsta", ispričao je nesretni napadač.

Navijača koji je bacio petarde vrlo su brzo identificirali, a velika je vjerojatnost da će biti procesuiran zbog nenamjernog napada i povrede.

KSCT Menen duboko žali zbog incidenta u kojem je teško nastradao njihov napadač, a dodaju da se u potpunosti ograđuju od 21-godišnjaka koji je bacio nekoliko petardi na teren. Iz kluba su također najavili da će podnijeti tužbu protiv navijača te da će sudjelovati u istrazi koju provode policija i nogometni savez.

Snimku možete vidjeti OVDJE, no upozoravamo da je uznemirujućeg sadržaja!

Ogroman udarac za Dinamo: Bjelica protiv Salzburga bez Brune Petkovića?

Izborniku Daliću stigle lijepe vijesti iz Njemačke: Vatreni odradio prvi trening nakon teške ozljede

FOTO Juventus objavio transfer Realova dragulja, a onda je stigla službena izjava iz kluba

 

Više o