Nogomet
Nogomet

Zvijezda Premier lige u lisicama: Policajci ga u dva ujutro izveli iz noćnog kluba, noć proveo u pritvoru

Povezuju ga s mogućim transferom u Liverpool u siječnju, a jedan je od najzaslužnijih za sjajnu formu Brightona.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Zvijezda Premier lige Yves Bissouma izveden je u lisicama iz noćnog kluba u srijedu rano ujutro. Veznjak Brightona tulumario je s prijateljem u sitne sate kad je u klub stigla policija. Policija ga je bacila u lisice i oko dva ujutro izvela iz kluba, a noć je proveo u pritvoru.

Veznjak Brightona igra sjajno ove sezone i povezuje ga se s gigantima Manchester Unitedom, Liverpoolom i Arsenalom u siječnju, a svoju dobru formu valjda je želio proslaviti s prijateljem, za kojeg kažu da je u 40-ima, ali nisu dočekali kraj popularne "studentske večeri“, nego su prije fajrunta privedeni na policiju.

“Studentske večeri su nam najpopularniji dan u klubu, tu noć smo također bili krcati, a kad je Bissouma ušao u klub, ljudi nisu mogli vjerovati. Definitivno je privukao poglede“, ispričao je djelatnik kluba.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

“Može se reći kako su bili šokirani kad su ga ugledali, ali definitivno puno manje šokirani nego kad su ga ugledali kako u lisicama i pratnji policije napušta klub.“

Bissouma je nosio majicu s kapuljačom, međutim posjetitelji kluba su ga svejedno primijetili i izvadili mobitele, a na snimci se jasno vidi kako ga odvode dvojica policajaca.

Policija je kasnije potvrdila kako su u kasne sate priveli dvojicu muškaraca, od 20 i 40 godina, u klubu The Arch u sitne sate, ali još se ne zna što je prouzročilo cijelu situaciju.

Klub nije želio dati nikakvo službeno očitovanje, a glasnogovornik Brightona rekao je kako je cijela situacija još u okviru istrage i ne smiju davati nikakve komentare.

Bissouma je ove sezone jedan od najboljih igrača Brightona i jedan od najzaslužnijih za njihovo sjajno šesto mjesto na ljestvici Premier lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore